Home arrow_right_alt Professioneel
Grijs Superdry Heren Softshell Hooded Windtrekker Voor
Professioneel

Gedreven én veilig ondernemen? Als makelaar zijn we uw toegewijde copiloot. U kunt op ons rekenen van opstart tot overname of pensioen. Wij bieden u ons objectieve advies en een accurate inschatting van uw bedrijfseigen risico’s. Zo weet u wanneer u plankgas kunt geven, en wanneer u best wat afremt. En botst u toch eens op een obstakel? Dan haasten we ons om u te depanneren en snel schadeloos te stellen.

 

U en uw medewerkers

De kracht van uw bedrijf? Dat bent u. En dat zijn uw medewerkers waarop u elke dag weer bouwt. We helpen u om uw werkkracht gezond draaiende te houden. Met motiverende groepspakketten, en sluitende ongevallenverzekeringen.

Arbeidsongevallen arrow_right_altVoor Grijs Heren Superdry Windtrekker Hooded SoftshellHospitalisatie KMO arrow_right_altOverlijdensverzekering arrow_right_altHooded Windtrekker Voor Heren Grijs Softshell Superdry

Uw pensioen

Ondernemen is vandaag uw lust en uw leven. Maar natuurlijk werkt u ook voor later – voor uw vrijheid en comfort. Samen bekijken we hoe u uw financiële toekomst best plant en verzekert. Met slimme oplossingen op maat en termijn.

Individuele pensioentoezegging arrow_right_altVAPZ arrow_right_altRIZIV-contract vrije beroepen arrow_right_alt

Uw zaak

De motor achter uw zaak? Dat zijn uw bedrijfs- en productiemiddelen, een sterke logistiek en degelijke infrastructuur. Met onze volledige oplossingen hoeft u zich zelfs bij schade geen zorgen te maken.

Brandverzekering arrow_right_altBedrijfsschade na brand arrow_right_altElektronicapolis arrow_right_alt
Machinebreuk arrow_right_altBouwplaatsrisico arrow_right_alt

Uw aansprakelijkheid

Missen is menselijk. Maar een onverhoopte professionele fout of schade aan derden kan dure gevolgen hebben. We helpen u met grondige risico-inschatting en sluitende aansprakelijkheidsoplossingen.

Groepsverzekering arrow_right_altBestuurdersverzekering arrow_right_altRechtsbijstandsverzekering arrow_right_altBeroepsaansprakelijkheid arrow_right_altProductaansprakelijkheid arrow_right_altObjectieve aansprakelijkheid brand & ontploffing arrow_right_altBedrijfsaansprakelijkheid arrow_right_alt

Uw inkomen

Ook als ondernemer kunt u door ziekte of ongeval even aan het bed gekluisterd zijn. Focus dan gerust op uw genezing. We plannen samen met u een appeltje voor de dorst in. En we zorgen voor een snelle uitkering als dat nodig is.

Puma Dames Classic Puma Suede Puma Taupe Dames Taupe Suede Dames Classic Suede 8wvqYA0
Gewaarborgd inkomen arrow_right_altSociaal VAPZ arrow_right_altOmzetverzekering arrow_right_alt

 

Onderneem en leef gerust

Met A.D. Finance houden uw verzekeraars de pas met uw plannen. Zo kunt u zich 100% bezighouden met uw zaak, zonder u zorgen te maken over onvoorziene hindernissen.

 

 

Maak een afspraak
Stel een vraag
Bel 02/380 15 45